Weekend i London

Publicerad 24 augusti, 2014

Befinner  mig i skrivandets stund på en weekend i London. Jag älskar som sagt att resa och upptäcka nya ställen här i världen och London är en stad som verkligen tilltalar mig. Det är så fint med alla gamla byggnader och traditioner som blandas med modern arkitektur.

I England finns en klädkedja som heter Primark där du kan köpa massvis med kläder hur billigt som helst samtidigt som kvaliteten åtminstone är lika bra som H&M. Jag har därför passat på och inhandla mycket av mina höstkläder så som jacka och skor där jag kom väldigt billigt undan.

Något som återigen slår mig när jag är här i London är hur otroligt många rika det verkar finnas. Överallt syns ferraris och andra lyxmärken inne i stan. Såg även att lägenheterna mitt emot hotellet såldes för i snitt 50 miljoner kronor och då var det inget märkvärdigt med dem mer än läget då.

Har hittills haft en riktigt härlig semester utan att jag slösat allt för mycket pengar. I september väntar en super spar månad så då blir det inte mycket handla över huvud taget.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *