Vilket lättnadsrally igår

Publicerad 19 december, 2014

Nu svänger det vilt på börserna. På två dagar så har mina oljeaktier lyft rejält och därmed minskat förlusten jag haft i dessa. Statoil ligger jag i princip break even nu och Fred Olsen börjar närma sig ”rimlig” nergång runt 20% sedan köp.

Snacka om att man testar sitt psyke i dessa tider och jag känner verkligen hur jag härdas som investerare. Från att portföljen stadigt sjunkit från ca 300 000 ner till 250 000, så har den på två dagar studsat upp till närmare 280 000 igen. Det är lite drygt 30 000 på två dagar vilket är helt galet.

Det här visar på hur osäker marknaden är just nu och att nyheter, negativa som positiva kan få väldigt stor inverkan på kurserna i framförallt oljeaktierna. Men jag sitter snällt och lugnt i båten och hoppas att stormen ska lätta och dimman ska lägga sig här framöver.

Vem vet, efter nyår och några snaps så kanske världen har glömt oljeproblemen och fokuserar på något helt annat istället.


2 thoughts on “Vilket lättnadsrally igår

 1. Sparflickan

  Stora svängningar! Tänk om man hade en portfölj på några miljoner, då hade det kanske skiftat en årslön på några dagar 😛

  Reply
  1. Investeraren Post author

   Hehe ja eller hur, men så lär det bli någon gång 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *