Transparens kring saker jag rekommenderar

Publicerad 21 april, 2016

Min ambition här på sidan är att jag ska vara så transparent som möjligt mot er kära läsare som följer mig. Det är därför jag blottar min ekonomi helt och hållet via månadsrapporter och visar exakt vilka aktier jag har samt de affärer som utförs. Jag försöker helt enkelt walk-the-walk istället för att enbart talk-the-talk.

Något som ni också märkt vid det här laget så länkar jag titt som tätt till Avanza. Inte minst rekommenderar jag dem i min artikelserie Miljonärskolan. I samband med detta fick jag en kommentar från Tobbe som undrade om Avanza sponsrade den här bloggen, så därför tänkte jag förklara i ett inlägg min relation till just Avanza.

Jag har varit kund hos Avanza i snart 10 år. En otroligt nöjd sådan. Därför faller det sig väldigt naturligt att jag rekommenderar dem som nätmäklare eftersom det är där min erfarenhet ligger och att jag själv är otroligt nöjd med dem. Det är även Avanza som jag tipsat min nära och kära att bli kunder hos, vilket många även blivit.

Med det sagt så säger jag inte att Nordnet inte är ett lika bra alternativ. Tvärtom, de är säkerligen minst lika bra och jag har flera vänner som är otroligt nöjda kunder där. På vissa saker tycker jag till och med att Nordnet är snäppet vassare än Avanza. Men samtidigt har jag som sagt ingen erfarenhet därifrån.

Är jag då sponsrad av Avanza?

Jag är inte direkt sponsrad av Avanza med tanke på att de inte ger mig pengar för att skriva om dem. Däremot så är det så att om någon av er läsare tycker att Avanza verkar bra och blir kunder där, samtidigt som ni går via mina länkar, så får jag en liten provision för det. Det kostar absolut inget mer för er (det är fortfarande gratis att bli kund hos Avanza), utan blir mer en sätt för er att visa er uppskattning till mig om ni tycker jag är värd det.

Jag älskar verkligen att skriva här på sidan och all information är 100% gratis för er läsare. Om ni sedan använder mina affiliatelänkar som tack för det så är jag otroligt tacksam för det. Men det är absolut inte ett måste.

I vilket fall som helst så känns det bra att vara öppen mot er läsare, ni är anledningen till att jag fortsätter skriva! Så stort tack till er!


6 thoughts on “Transparens kring saker jag rekommenderar

 1. Drömmaren

  Du steg precis 100 gånger mer i mina ögon! Jag älskar att du är så öppen med allting och jag kommer med glädje gå via dina länkar om det är en produkt jag avser skaffa.

  Fortsätt på detta vis, läser din blogg varje dag!

  Reply
  1. Investeraren Post author

   Det värmer otroligt mycket i mitt hjärta när du skriver så! Det är jag som ska tacka er läsare! 🙂

   Reply
 2. Beundraren

  Tack själv, för att du fick mig att börja investera i aktier! 🙂

  Reply
  1. Investeraren Post author

   Tack för dem orden Anders! Och tack för att du fortsätter läsa och kommentera! Ha en riktigt bra helg nu! 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *