Tråkig börs för tillfället

Publicerad 22 september, 2014

Nu är det lite drygt 1,5 vecka kvar på September då det är dags att summera månaden i en ny månadsrapport. Måste säga att börsen är riktigt tråkig just nu, eller snarare min portfölj. Som det ser ut just nu så kommer jag har tappat ett par procent, mycket på grund av dippen efter 203 Web Groups rapport som inte riktigt har återhämtat sig. Kan dock trösta mig med att det ser ut att kunna bli rekordstort sparande och nyinsättning på KFn för min del vilket känns bra.

Väntar på att få in pengar från försäljning av Ryssfonden så att jag kan köpa fler Bonheur aktier. Den är nu nere på årslägsta och har jag lite flyt så sjunker den lite till så jag får fler aktier för mitt köp.

Supersparandet fortsätter även om jag inte kan påstå att jag snålar överdrivet. Till helgen så drar jag och tjejen på en weekend till Stockholm, vilket hon fick i present av mig tidigare. Jag har inte planer på att köpa en massa prylar till mig själv men vi kommer se till att ha en riktigt bra helg med lite god mat osv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *