Tjänsteresa nästa vecka

Publicerad 13 juni, 2015

Då var det dags för ännu en tjänsteresa denna månad. Den här gången bär det av till Norge där jag planerar att arbeta i fyra dagar. Jag är riktigt taggad för detta och Norge innebär fint traktamente dagligen och min kamp blir att samtidigt hålla kostnaderna nere. Visst är det dyrt i Norge, men inte så dyrt som traktamentet får det att verka som.

Jag är även inställd på att jobba grismycket dessa dagar så att kommande sommarlöner kan saltas än mer som sedan kan skickas in i depån hos Avanza för att bygga på min pengamaskin.

De senaste dagarna har det verkligen känts att sommaren är här med sol, värme och grön natur. Jag fullkomligt njuter av detta och passar så mycket jag kan på att vara ute. Den svenska sommaren är bra fin ändå måste jag säga även om vi lätt tar den för givet många gånger.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *