Tillbaka i vardagen

Publicerad 21 mars, 2015

Då har vi snart varit hemma i tre dagar sedan Thailandsresan. Har haft det otroligt bra och precis som jag varit inne på innan resan så har jag inte alls följt med börsen som jag brukar. På sin höjd har det blivit att kika till portföljen någon gång per vecka och försöka snappa upp en del på twitter. För min totala portfölj så verkar de har rört sig i sidleds rent värdemässigt, även om en del innehav backat medan andra stigit.

Nu blir vi hemma i lite drygt två veckor innan vi drar på nästa semester till USA. Lite tätt inpå kan jag känna men samtidigt så ser jag otroligt mycket fram emot denna resa.

På det ekonomiska planet så hoppas jag trots resan kunna spara en hel del när lönen nu trillar in. Det vore härligt att passera 400 000 kr gränsen för totala sparandet hos Avanza och det känns inte allt för långt borta.

Jag gjorde nyligen en affär faktiskt där jag sålde mitt innehav i Telia efter en uppgång på lite drygt 7% på fem månader. En kort trade jag vet men känns inte som Telia har så mycket mer att ge än 7% så det kändes ändå bra.

Tecknade mig även i Evolution Gaming och fick en stek som alla andra på 50 aktier. Blev en fin liten kort affär.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *