Svänger i portföljen

Publicerad 9 januari, 2015

Då var det äntligen fredag igen efter första riktiga arbetsveckan det här året. Kort blev den också men det är inte helt fel att mjukstarta sådär kan jag tycka.

Ni vet att jag resonerat en del kring huruvida jag ska ha kvar posten som styrelseordförande i bostadsrättsföreningen. Igår var jag ner och skrev på fakturor samt förberedde inför nästa möte och jag kan ändå tycka att det är lite roligt trots allt. Sen är det inte så fasligt många aktiva timmar i månaden utan det är mer ansvarsbiten och den där känslan att att jag snart lär ner på kontoret och kolla igenom fakturorna och så vidare som kan vara jobbig.

Vi får helt enkelt se hur jag gör men det är trots allt nästan 12 000 kr extra netto varje år vilket inte är helt fel.

Min portfölj har svängt väldigt kraftigt de senaste dagarna. Ena dagen var mitt största innehav Fred Olsen ner 8% bara för att dagarna efter stiga med nästan 20%! Detta efter att det kommit en köprek på 100 kr där man tror på bevarad utdelning. Nu ligger jag inte så väldans mycket back, peppar peppar, men som sagt så är dessa bolag extremt volatila just nu och riktning kan ändras snabbt från dag till dag.

Jag fortsätter i alla fall sitta still i denna gungiga båt så får vi se vad som händer. Är även break even i mina ryssfonder som jag började köpa till ISKn. Där kommer jag fortsätta månadsspara framöver.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *