Snart trillar löningen in

Publicerad 24 november, 2014

Då närmar vi oss uppesittarkväll, dagen innan då löningen trillar in för att sedan placeras dagen efter. Denna månad kommer jag återigen tyngas av närmare 7000 kronor som ska tillbaka till CSN vilket givetvis känns tungt. Samtidigt så hoppas jag kunna föra över ett par tusenlappar till Avanza som jag sedan ska fördela.

Hittills denna månad har jag satt in ca 5000 kronor vilket placerats i mina nya fondportfölj i nyöppnade investeringssparkontot. Där har jag fördelat 1500 vardera i en small cap fond samt 1500 i en fond som investerar i investmentbolag. Resterande 2000 kronor har placerats i en Rysslandsfond.

Nu är frågan hur jag ska fördela den kommande insättningen i morgon.

Lutar nog åt att det blir hälften i Bonheur och hälften i min fondportfölj. Där åker det mesta in på Ryssen tror jag.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *