Snart åker cykeln fram

Publicerad 9 februari, 2015

Det har varit full fart med kostnadsbesparingar på senare tid. Bilen är på gång att säljas, en billigare har införskaffats. Tjejen har dessutom tagit det här med att sälja saker som inte används till en helt ny nivå. Hon har på senare veckor dragit in flera tusen på kläder och prylar hon inte använt på hur länge som helst. Så jag måste säga att jag är riktigt imponerad över henne.

Som jag har skrivit tidigare så bor vi centralt där jag kan gå till jobbet. Så bil används i princip endast när vi ska handla eller åka till gymmet nu under vintertid. På sommaren så är det cykeln som tar mig till och från gymmet och jag blir mer och mer sugen på att ta fram den snart. Det är fortfarande ganska halt på sina ställen, men tar jag det bara försiktigt så ska det gå fint.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *