Resa boka för 2015

Publicerad 18 november, 2014

resa 2015Utöver börsen så är min stora passion här i livet att resa. På något sätt så lever jag lite extra när jag besöker nya platser och bara kan njuta av att vara för stunden. Igår så bokade jag och sambon en resa till Thailand som kommer ske i slutet på Februari och jag känner genast hur motivation för en massa andra saker rusar i och med att vi har resan att se fram emot.

Att köpa dyra resor går ju inte hand i hand med att investera maximalt, men där går i alla fall min gräns för vad jag är villig att skjuta upp. Dessutom så betalar mina passiva inkomster för denna resa många gånger om vilket är helt otroligt.

För det andra så har vi bokat varsina flygstolar för 5000 kr tur och retur vilket är riktigt prisvärt då det även inkluderar inrikesflygning i Thailand vilket brukar kunna kosta några tusen bara det.

En av mina stora drömmar är ju att kunna leva på passiva inkomster. Mitt företag bygger helt och hållet på det vilket innebär att jag kommer kunna tjäna pengar när jag ligger där på stranden, precis som om jag hade suttit på kontoret här hemma i Sverige. Visserligen inte av samma storlek ännu, men ändå.

När resan nu är betalt så blir jag extra taggad att försöka dra in mer pengar närmst tiden. Därför ska jag lägga krut på både jobbet och firman och förhoppningsvis kan jag tjäna ihop till flygbiljetten innan resan bär av, enbart genom extra inkomster framöver.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *