På Tjänsteresa

Publicerad 3 juni, 2015

Blev tvungen att åka på en akut tjänsteresa där det ser ut som jag kommer vara borta till i morgon onsdag. Som ni vet så älskar jag att resa och få möjlighet att se nya platser. Samtidigt så är möjligheterna begränsade då det brukar bli väldigt mycket arbetande under dessa resor. Hur som helst så kan jag pricka av ännu ett land jag besökt vilket känns roligt. Denna gång blev det Österrike.

Att vara på resande fot innebär ju alltid extra kostnader i form av att du måste äta mat ute för det mesta. Då jag dock blivit otroligt medveten om utgifterna efter att vi börjat följa dem med Smartbudget så är jag inte alls lika sugen på att bränna pengar som förut. Då kunde jag unna mig dyra middagar samt en ny whiskey på hemresan eftersom jag kände att jag var värd det och även om traktamentet ska täcka en del så är det inte i närheten av vad den lyxen kostade. Som det ser ut nu så kommer jag få pengar ”över” från traktamentet då jag ser det som en sport att inte bränna pengar på tjänsteresorna.

Hur som helst så är det extremt mycket arbete just nu med massor av övertid. Förhoppningsvis så kommer det synas med en fin lön nästa månad, men det gäller att hålla motivationen uppe när det stormar i motvind som det gör just nu.

Vad har du för knep när det är mycket på jobbet som tar både tid och energi?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *