Otroliga möjligheter för oss småsparare!

Publicerad 16 juni, 2015

Jag har under hela min investeringskarriär varit trogen Avanzian. Deras tjänster har varit väldigt bra samtidigt som de ar haft marknadens lägsta priser. Samtidigt så har konkurrenten Nordnet varit hack i häl, fram till i söndags, då de ändrade spelreglerna rejält för oss småsparare. De sänkte då minsta courtaget för framförallt USA och liknande aktier ner till 29 kr. Rejält billigare än Avanzas dåvarande pris som var en bra bit över 100 kr, något som gjorde det omöjligt att månadsspara i dessa bolag utan att avgiften skulle äta upp möjlig avkastning.

Jag kände då en stor vilja att byta till konkurrenten, trots att jag gillar Avanza väldigt mycket i övrigt. Men sen gick det två dagar, TVÅ DAGAR och Avanza slår på den stora trumman. Om Nordnets erbjudande var bra så är Avanzas helt otroligt bra. Inte nog med att de idag släppte marknadens bästa app för nätbanker, något jag väntat otroligt mycket på samtidigt som de överträffade min förväntningar, så erbjuder de nu:

  • Lägsta courtage 1 kr för de Nordiska börserna!
  • Lägsta courtage 1 Dollar för USA!

Det här öppnar upp helt nya dörrar för mitt månadssparande. Jag kommer därför nu plocka in både Realty Income samt JNJ i mitt regelbundna månadssparande, tack vare att Avanza nu gjort detta möjligt.

Jag säger bara en sak, jag är djupt imponerad Avanza. Ni återtog inte bara förstaplatsen utan ökande även försprånget rejält!

Läs mer om Avanzas nya erbjudande här!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *