Oljeinvesteringarna på plus!

Publicerad 3 februari, 2015

Då var jag äntligen på plus i mina oljeinvesteringar. Dem har agerat sänke i portföljen i snart två månader men återhämtade det mesta på 2 dagar! Detta visar hur farligt det är att ligga utanför börsen då det ofta är under få dagar som stora kliv tas.

Läget just nu är att Fred Olsen innehavet ligger på plus minus noll efter att jag snittade ner mig. Den resan sänkte hela portföljen likt en torped, men har stigit lika kraftigt på kort tid. Det andra innehavet Statoil ligger jag på över 10% plus nu vilket känns kul.

Men jag firar inget i förskott för det kan lika gärna rekylera ner igen. Dessutom kommer rapport för både Statoil som Fred Olsen de närmsta dagarna vilket kan ge tvära kast i båda riktningarna.


2 thoughts on “Oljeinvesteringarna på plus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *