Ny Vecka med Sparande

Publicerad 15 september, 2014

Ännu en ny vecka har inletts i super spar september och jag hoppas den här veckan kunna öka mitt sparande ytterligare. Förra veckan präglades av 50 årsfest och lite andra roligheter, men jag lyckades ändå hålla tillbaka konsumtionen rejält vilket känns bra. Annars så ser jag det här initiativet till en chans att öka på intäkterna lite vilket jag också jobbat med en hel del med.

Som läget är nu så har jag under månaden:

  • Försökt sälja kurslitteratur som för tillfället bara ligger och skräpar på vinden. Mer plats och några hundralappar borde detta resultera i.
  • Matlåda varje dag förra veckan. Lär bli liknande den här veckan med. Kommer dock unna mig lunch ute med en kompis på fredag.
  • Lagt en hel del tid på företaget vilket förhoppningsvis kommer resultera i några extra tusenlappar in denna månad. Men vill inte ropa hej ännu.
  • Cyklat varje dag till jobbet.

Som sagt så finns det många sätt som gör att man kan spara några extra hundralappar varje månad. Jag menar ta bara det att man cyklar till jobbet istället för att åka bil. Har du den möjligheten så spar du inte bara pengar utan får även motion med på köpet! Klockrent tycker jag.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *