Ny artikelserie kommer till veckan!

Publicerad 17 april, 2016

Hej alla härliga läsare! Hoppas ni haft en skön helg blandat med produktivitet och nöjen (gratisnöjen såklart). Själv har jag haft en väldigt härlig helg där jag faktiskt lagt en hel del tid på den här sidan. Det är nämligen så att jag kommer lansera en artikelserie i ett antal delar med start i morgon, som på ett eller annat sätt kommer lära ut saker som kan förbättra vår privatekonomi. Jag har försökt dela upp det så att varje del eller lektion innehåller något konkret tips som ni kan använda er av på en gång.

Ni är flera som mailat mig en tid nu och önskat mer information om hur man kommer igång med sparande. Vad som är viktigt att tänka på och framförallt hur vi kan hållas oss på banan och bryta våra dåliga ekonomiska mönster. Dem sakerna och mycket mer hoppas jag kunna ge er svar på i artikelserien.

Jag har redan skrivit 6 delar och tanken är att kommande vecka lansera en ny varje dag. Det är inte helt bestämt hur många delar det blir, utan hittar jag något som jag tycker är värt att lära ut så blir det helt enkelt en till del. Men minst 8-9 delar hade jag tänkt mig.

Nu ska jag ut och springa i duggregnet och sedan ta en vända i förrådet och se om jag hittar något att sälja!


2 thoughts on “Ny artikelserie kommer till veckan!

 1. Beundraren

  Hej

  Ser fram emot din nya serie artiklar, keep up the good work!

  Reply
  1. Investeraren Post author

   Hoppas du kommer gilla det! Utlovar många matnyttiga tips! 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *