Nu skapas förmögenheter

Publicerad 24 augusti, 2015

Den här dagen kommer med all sannolikhet kvala in i historiböckerna bland de sämsta börsdagarna. I skrivandets stund är vi ner med över 5% vilket är ovanligt, inte minst de senaste åren.

I sånna här tider känns det skönt att han en enkel och tydlig strategi. Min strategi säger att jag ska köpa och behålla stabila bolag med utdelning och därför behöver jag aldrig få panik och känsla av att jag måste sälja. Den är i oroande tider som förmögenheter skapas. Inte för dem som säljer i panik utan för de som köper stabila bolag och behåller dem. Det är precis vad jag kommer fortsätta göra.

Idag köpte jag bland annat Johnsson & Johnsson för 90 dollar! Det trodde jag inte skulle hända inom en överskådlig tid.

Vad tänker du om dagens börs och hur agerar du?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *