Miljonärskolan del 1 – Dags att bli Miljonär!

Publicerad 18 april, 2016

miljonärskolanDrömmer du om att bli miljonär? Att en dag ha en fin och välskött ekonomi där du kan stoltsera med en självskapad förmögenhet? För många är kanske en miljon kronor ingen jättesumma. Men för de allra flesta, förmodligen alla som själva skapat sin förmögenhet så är det kanske den allra viktigaste milstolpen för ens ekonomiska resa att nå den första miljonen.

Det här är första delen i en serie jag valt att kalla Miljonärskolan där jag kommer lära dig hur du ska starta din resa mot att bli miljonär. Jag vandrar själv längs stigen mot min första miljon och har från noll tagit mig en väldigt lång väg mot målet att bli miljonär. Innan min 30 årsdag kommer jag vara i mål och nu tänkte jag lära ut alla knep som jag lärt mig längs resan mot att bygga en pengamaskin som inte bara gör mig till miljonär, utan även skapar en ekonomisk frihet som gör att jag så småning om kan göra precis vad jag vill, utan att behöva oroa mig för att behöva jobba för pengar att betala hyra och mat.

I den här artikelserien kommer du få lära dig hur du kan börja din resa mot att en dag bli miljonär eller ekonomiskt oberoende om du så vill. Varje del kommer ge dig konkreta tips som du kan börja sätta i verket på en gång.  De här tipsen kommer garanterat förbättra din ekonomi oavsett vart du står idag. Det finns massvis med miljonärer och miljardärer för den delen med som skapat sina förmögenheter helt själva från scratch. Känner dessa personer till någon hemlighet som alla andra inte gör? Förmodligen, men saken är den att hemligheten i sig inte är något revolutionerande utan de har helt enkelt rätt mindset när det kommer till pengar.

Innan du ger dig in på de andra delarna i Miljonärskolan så vill jag att du tar med dig följande tankesätt i resten av artikelserien.

  1. Pengarna ska jobba för dig, inte tvärt om!
  2. Du har alla förutsättningar för att bli rik!
  3. Se till att du verkligen tar till dig alla tipsen i artikelserien och GÖR dem på en gång. Om du enbart läser om tipsen och tänker att du ska ta tag i dem senare så kommer du likt majoriteten av befolkningen att aldrig göra det. läs och ta initiativ på en gång!

Redo att börja din resa mot ett rikare liv? I nästa del får du chansen att ta förmodligen det viktigaste beslutet i din miljonärsresa!

Läs vidare i Del 2 – Pengamaskinen tar form!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *