Matlådor och Pengar hittade

Publicerad 12 september, 2014

Som ni vet så är det full fart på en snålmånad eller snarare super spar månad för att kunna nettospara så mycket som möjligt denna månad. Hittills har det börjat bra och jag har än så länge inte konsumerat något mer än den gemensamma mat vi handlar en gång per vecka.

Några saker som pågår just nu som kommer höja mitt nettosparande är:

  • Jag har haft matlåda med mig varje dag denna vecka. Vanligtvis blir det en eller två luncher ute.
  • Jag har cyklat varje dag till jobbet.
  • Jag håller på att sälja gammal kurslitteratur som förhoppningsvis ska ge några hundralappar.

Så än så länge rullar allt på som jag vill att det ska göra. Fick mig även en glad överraskning igår när jag tog på mig ett par byxor som jag senast haft på fest. Visade sig ligga 250 kr i fickorna vilket gladeligen tas emot. Nu är ju detta mina pengar från början, men alltid roligt när man hittar pengar man inte trodde man hade.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *