Målet med den här bloggen

Publicerad 6 oktober, 2013

Härmed går startskottet för bloggen investerarens.se. I det här inlägget tänkte jag presentera vem jag är och varför jag startar den här bloggen.

Först en kort presentation av mig själv.

Vem jag är

Jag är en man på 25 år som pluggat till civilingenjör och numera arbetar som civilingenjör på ett större företag sedan lite drygt 1,5 år tillbaka. Vid sidan av det så driver jag även ett företag som jag startade under universitetstiden.

Jag lever tillsammans med min fästmö och hund i en bostadsrätt som är belånad till ca 70%. Därutöver äger jag en bil som är belånad till ca 50% i dagsläget. Men mer om det senare.

Ända sedan gymnasietiden så har jag haft ett brinnande intresse för aktier och investeringar. Jag har i flera år investerat i aktier, analyserat bolag och försökt att hela tiden lära mig av mina misstag och bli en bättre investerare.

Mycket av mitt ekonomiska överskott varje månad går till att investera i aktier. Återigen så kommer jag prata mer om detta i ett senare inlägg.

Målet med den här bloggen

Vad år då målet med den här bloggen. Jo, det är att jag den dagen jag fyller 30, vilket är lite drygt 5 år, ska ha ett eget kapital på 1 000 000 kr. Med det så menar jag att mina tillgångar minus mina skulder ska uppgå till 1 miljon.

I den här bloggen kommer du därför kunna följa min resa mot 1 miljon i eget kapital. Du kommer även ta del av mina tankar kring investeringar, aktier och allmänt kring privatekonomi. Saker som verkligen intresserar mig.

Förhoppningsvis kommer vi lära oss en hel del både du och jag.

Nu börjar resan.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *