Lyckad Spridningsemission i 203 Web Group

Publicerad 17 oktober, 2013

Häromdagen blev 203 Web Groups spridningsemission klar som tecknades med 140%. Syftet med emissionen var att öka ägarantalet samtidigt som nytt kapital ska användas till att växa deras receptnätverk MyTaste.

Själv passade jag på att öka mitt innehav i bolaget i samband med nyemissionen. Hoppas på en spännande avslutning på året och ser än mer fram emot vad de kan åstadkomma nästa år.

Direkt efter aktierna hade tilldelats kunde vi se en ganska stor skara som ställde ut aktierna några ören dyrare för att på så sätt göra en snabb affär. Nu verkar det vara över och idag såg jag att DI publicerade en artikel om bolaget. Väldigt roligt och något som fick aktien att rusa 14% här på slutspurten.

Håller koll på stålbolagen

Nästa vecka kommer SSAB med rapport. Ska bli spännande att se hur de anser att utsikterna är för stålbranshen. Står vi fortfarande och stampar eller har kurvan vänt uppåt för branschen? Hoppas vi kan få svar på det nästa fredag.

Såg idag att Christer Gardell med fonden Cevian planerar att dubbla sitt innehav i den tyska ståljätten Thyssenkrupp. Jag gillar Christer Gardell och hoppas att han vet något som de flesta på marknaden verkar missa och att stålet kanske är på väg tillbaka.

Framtiden får utvisa det.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *