Längtan efter ekonomisk frihet

Publicerad 25 oktober, 2016

Vet inte om det är vädret som gör det, mindre ljus om dagarna eller hård belastning på jobbet. Men oavsett så har jag de senaste dagarna känt mig mer sugen än någonsin att bli ekonomisk fri och kunna styra dagarna precis som jag känner. Därför känns det extra fint att den här månaden kunnat spara rekordmycket från lönen. Pengar som direkt skickades in i pengamaskinen för arbete.

Samtidigt inser jag att det är många år kvar av arbete innan det blir tal om att helt och hållet kunna styra min tid precis som jag känner för det.

Någon som känns skönt är att jag och sambon äntligen blivit klara med höststädning av garaget. Vi lyckades sälja i stort sett allt som vi tidigare parkerat där efter flytten. Nu är det rena fina ytor som inte belägras av en massa skräp utan kan användas till det de är tänkt för. Blev även en fin slant som räcker till i stort sett hela matbudgeten för månaden.

Här framåt slutet av året inleder jag min pappaledighet vilket ska bli fantastiskt roligt. Har inte så stora förväntningar på hur mycket tid det kommer bli till mer än att ta hand om vårt barn. Men lite mer frihet kommer det ändå vara än att ställa in sig på kontoret varje morgon. Eller åtminstone hoppas jag på det..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *