Kräftgång på börsen och jag Tradear

Publicerad 16 augusti, 2014

Jag försöker se mig själv som en värdeinvesterare där de stora innehaven ska hållas länge. Men jag inser att detta är en sanning med modifikation och något som jag märkt hos mig själv är att jag har en tendens att swingtradea i aktier när jag har mycket likviditet på kontot som jag har nu och börsen samtidigt går i sidled.

Ett bolag som jag tradeat en del är 203 Web Group, ett bolag som jag för övrigt tror starkt på och även vill bygga ett långsiktigt innehav i då jag tror de sitter på en guldgruva i sitt matnätverk myTaste.

Då detta är ett litet bolag så är skillnaden mellan köp och sälj väldigt stor många dagar, vilket  gett upphov till en del tradingmöjligheter för min del. Det har än så länge gett en liten vinst men samtidigt så är jag rädd att stå utanför detta bolag om det väl skulle komma någon större nyhet.

Att stå utanför börsen är helt enkelt svårt när man har ett sådant intresse för aktier som jag har. Samtidigt så gäller det att ha tålamod och det sätts verkligen på prov nu.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *