Köper fler Bonheur

Publicerad 23 september, 2014

Då har pengarna efter försäljningen av Ryssfonden kommit in på kontot. Som jag skrev igår så kommer dessa ca 9000 kr att läggas på fler Bonheur aktier. Har idag lagt en köporder på 80 aktier för 102 NOK styck, så vi får se om den går igenom idag. Aktien är nu nere på årslägsta vilket givetvis känns bra då jag får extra många aktier för pengarna. Direktavkastningen är även hög på dessa nivåer, något som jag verkligen föredrar.

Det går lite trögt med försäljningen av kurslitteratur. Hittills har jag i två omgångar försökt sälja böckerna via Tradera utan något resultat. Nu blir min approach att lägga ut dem via några av alla grupper på Facebook som handlar om att sälja/köpa/byta kurslitteratur och se om det går bättre där.  Vill inte ha något överpris för dessa utan säljer dem gärna för en liten slant till någon fattig student. Jag vet själv hur dyrt det var med kurslitteratur när man studerade, och de gör bättre nytta hos någon student än på min vind.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *