Kommer det stora raset nu?

Publicerad 28 juni, 2015

Det ser ut att ha hettat till rejält i Greksoppan och på diverse börsforum samt Twitter skriker folk ut att det nu lär bli ras på världens börser. För egen del så mer än välkomnar jag en sättning på marknaden. Då får jag chansen att köpa billigare byggstenar till min pengamaskin. Dessutom så tror jag att marknaden behöver en korrektion efter allt för lång tid av mer eller mindre uppgång.

Hur rött eller svart det än blir på börserna när de öppnar på måndag så kommer jag fortsätta månadsspara i fina, utdelande och växande bolag. Enda skillnaden det kommer göra är ifall jag ska börja ta från den krigskassa jag börjat bygga upp i år som utgör ca 25% av dagens portföljvärde.


2 thoughts on “Kommer det stora raset nu?

 1. Andreas

  Lätt att bli försiktig nu när man inte vet ifall detta är början på en lång nedgång

  Reply
  1. Investeraren Post author

   Ja visst är det så. Men världen kommer inte gå under denna gång heller. 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *