Hur gör jag med Styrelsearbetet?

Publicerad 6 januari, 2015

Jag har tidigare bollat frågan hur jag ska göra med mitt styrelsearbete nu till våren. Min post ska då väljas om och jag har därför börjat fundera hur jag vill göra.

I korta drag så är jag ordförande i min bostadsrättsförening vilket ger mig i runda slängar 12 000 kr netto per år. Är inte säker på vad det blir innan skatt men kan tänka mig runt 18 000 kr. Rent ekonomiskt är det ganska enkelt att räkna på det då det skulle innebära 4-5 övertidstimmar i månaden. Samtidigt så kan jag i runda slängar säga att det effektiva arbetet jag utför är där i kring 4 timmar per månad.

Samtidigt så ger det mig mycket annat också förutom rena pengar. Jag breddar mitt kontaktnät och har fått bra kontakt med både bankfolk och duktiga hantverkare. Jag har lärt mig otroligt mycket om ekonomin och företagandet kring fastigheter vilket är riktigt bra.

Samtidigt så är det en ständig press att alltid vara tillgänglig, att alltid ha ett ganska stort ansvar och så vidare. Jag är väldigt kluven då det egentligen inte är så mycket jobb men samtidigt något som hela tiden ligger i bakhuvet.

Därför slänger jag ut bollen till dig som läsare. Hur skulle du göra i min sits och varför?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *