Hemma igen efter tjänsteresa

Publicerad 24 juni, 2015

Då var jag åter på hemmaplan efter lite drygt 10 dagar utomlands. Det har blivit i snitt 14 timmar arbete per dag, vilket tagit på krafterna men samtidigt varit både roligt och lärorikt. Samtidigt som jag kan se fram emot en rejäl slant att investera kommande löner.

Jag skjussade nyligen in en rejäl slant till Avanza efter att ha fått både skatteåterbäring samt lönen. Summor återkommer jag till när månadsrapporten publiceras, men precis som min strategi går ut på så har jag systematiskt köpet i indexportföljens bolag samt några USA aktier nu när Avanza sänkt courtaget rejält!

Det står lite stilla i kökrenoverings projektet. Egentligen har det stannat hos banken som via sina verktyg värderar upp bostadsrätten till en värde som tillåter mig att låna ca 30 000 kr till. Jag skulle behöva låna minst det dubbla för att lånefinansiera hela köket, så eventuellt får jag binda lite kapital själv, även om det inte är plan A.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *