Har fått nytt jobb!

Publicerad 20 februari, 2015

Efter lite bollande fram och tillbaka är det äntligen klart att jag kommer börja på en ny tjänst i april. Rollen innebär att kliv uppåt i näringskedjan och det är en tjänst jag länge haft siktet inställt på och därför känns det extra roligt när det nu blir verklighet.

Jag har varit på min nuvarande tjänst i ganska precis tre år och då känns det lägligt att testa nya utmaningar och få chansen att växa än mer som person. För jag lämnar en tjänst där jag verkligen trivs med arbetsuppgifterna, samtidigt som det börjar bli bekvämt och det är som ni vet utanför bekvämlighetszonen som vi växer.

Det kommer även innebära ett litet lönelyft vilket känns skoj.

Just nu flyter det mesta på väldigt bra och det är jag otroligt tacksam för. Det ska bli riktigt skönt att få koppla av två veckor i Thailand och låta allt sjunka in lite. Det är verkligen vad jag behöver just nu.


2 thoughts on “Har fått nytt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *