Händer mycket roligt just nu

Publicerad 25 februari, 2015

Det är inte dåligt med saker som händer för mig just nu, de allra flesta positiva dessutom. Kommer ganska snart att byta jobb och har redan nu börjat sätta mig in i vad jag ska göra och vilka frågeställningar som kommer bli aktuella framöver. Kan säga på en gång att det kommer bli hur kul som helst men samtidigt långt ifrån enkelt. Nu har jag varit på min nuvarande tjänst i ganska precis tre år vilket innebär att jag egentligen först nu börjar bli riktigt bekväm med mina arbetssysslor och mycket har blivit rutin.

Nu kastar jag mig återigen ut i det okända, en miljö där utmaningarna kommer hopas men en miljö där jag samtidigt vet att jag kommer växa.

Om lite drygt en vecka drar vi till Thailand och det ska bli så otroligt skönt att få vila upp mig och låta allt sjunka in. För det har varit en hel del förändringar bara nu under början av 2015. Sålt bilen, nytt jobb, sålt massa saker, flera resor framför mig.

Onekligen en spännande tid.


2 thoughts on “Händer mycket roligt just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *