Full fart på jobbet

Publicerad 21 april, 2015

Då var jag tillbaka på svensk mark efter två helt fantastiska veckor i Florida. Den här resan har varit otroligt härlig och lärorik på samma gång, samtidigt som vi fått sett en hel del av delstaten.

På måndag var det rätt på arbetet igen och jag som är en inbiten rutinmänniska känner redan att jag börjar hitta tillbaka till mina vanor vilket känns skönt. Annars brukar jetlagen ta ut sin rätt på mig vilket gör att jag brukar känna mig seg i ca en veckas tid. Men nu är jag konstigt nog pigg som en lärka när klockan ringer 5 på morgnarna.

Mitt nya jobb tar upp en hel del tid just nu. Mycket handlar om att jag verkligen vill ge allt samtidigt som det är en hel den nya saker att lära vilket givetvis skapar lite extra tid. Med på samma gång så stormtrivs jag verkligen och den här rollen passar mig som handen i handsken. Jag känner att det här är helt rätt spår att gå karriärsmässigt.

Även sparandet lunkar på och jag hoppas kunna spara riktigt mycket de kommande månaderna, även om denna kan släpa en del på grund av efterdyningar från semestern.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *