Från ett soligt Turkiet

Publicerad 4 augusti, 2015

Just nu sitter jag i lobbyn på vårat all inclusive hotell här i Turkiet och småsipprar på en kaffe. Klockan är runt 7 när jag skriver detta allt är fortfarande väldigt lugnt och skönt nu innan hotellet vaknar till liv för dagen.

Det känns helt otroligt skönt att äntligen få lite ledighet, inte minst med tanke på de utmaningar som väntar i höst med nytt hus och nya projekt på jobbet. Då den Svenska sommaren i år varit skitkass milt sagt så känns det väldigt skönt att få lite sol och bad här i Turkiet. Nu råkar det även vara så att jag har världens snällaste och generösaste svärföräldrar som bjudit mig och tjejen på denna resa. Då allt ingår här innebär det en billig vecka och hittills har jag endast spenderat lite drygt 50kr. Otroligt bra både för plånbok och själ.

När jag kommer hem så tänkte jag sätta mig ner och gå igenom månadsrspporten för juli. Dock är jag inte helt hundra på hur jag ska redovisa alla poster då vi står mellan två bostadsaffärer osv. Men jag hittar nog på något bra.

Hoppas du har en härlig semester med lite vila från börsen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *