Från ett soligt Florida

Publicerad 8 april, 2015

Klockan är nu 6 på morgonen och jag har precis hällt upp första koppen kaffe. För mig har morgnar alltid varit en helig tid och trots att jag befinner mig på semester så känner jag inte för att avvika från den rutinen utan kliver upp en stund innan övriga i hushållet vaknar så får jag tid till att surfa och uppdatera mig.

Jag fullkomligt älskar livet här i Florida och känner att jag har hittat mitt smultronställe i världen. Vi bor i ett riktigt fint och stort lyxhus vid kanalen, men stora öppna ytor och pool. Det här är verkligen drömboendet för mig och bara att få vara här har sporrat mig att vilja investera ännu mer så att det i framtiden blir en möjlighet istället för bara en avlägsen dröm.

Jag har kollat till börsen vid några få gånger vilket har känts otroligt skönt att inte behöva hålla mig uppdaterad hela tiden. Det har samtidigt varit en trevlig syn att logga i i portföljen där jag nu närmar mig 400 000 kr gränsen för totala portföljvärdet hos Avanza. Med lite medvind kanske det redan sker den här veckan.


3 thoughts on “Från ett soligt Florida

 1. Anders

  Härligt! Hyr ni huset? Hur har ni hittat det?

  Med vänlig hälsning, Anders

  Reply
  1. Investeraren Post author

   Japp vi hyr två stycken hus som i min mening är helt jäkla magiska. Skulle tippa på att detta hus går lös på närmare 1 miljon dollar om man skulle köpa det. Vi har gått via ett svenskt mäklarpar som hyr ut hus åt andra och dessa två hus ägs av svenskar. Gå in på deras sida (ganska risig HTML sida 😛 ) om du vill. myflorida.se

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *