Försmak av rutiner som ledig

Publicerad 11 oktober, 2016

Jag har här på slutet haft några lediga dagar där jag fått känna på det här med att vara pappaledig själv med ett barn. Hittils har det fungerat riktigt bra. Jag har som ni kunde läsa tidigare en ambition om att läsa en helt del aktieböcker nu under min ledighet och en av rutinerna jag haft nu är att jag varje morgon kliver upp vi 7 snåret och sedan får tid att läsa i ca en timme innan dottern oftast vaknar. En timmes läsning varje dag gör att jag helt klart kommer kunna plöja igenom ett par böcker under den här perioden.

Vi är också i full gång med att höststäda både garage och trädgård. Något som känns fantastiskt bra är att vi nu sålt alla gamla saker vi hade i garaget. Pengarna för det kunde vi istället använda till lillens alla behov så som kläder, barnstol osv.

Något som är extra roligt är att frugan verkligen snöat in sig på detta, så nu slår hon mig med hästlängder när det gäller att sälja gamla saker som inte används. Helt klart en ekonomisk rutin som jag uppmuntrar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *