Fina inkomster i December?

Publicerad 15 december, 2015

Efter snart 2-3 månader med stadiga utgifter till hantverkare och Byggmax (vilket återspeglas i kursen hehe) så ser december månad ut att bli en snäll sådan när det kommer till just utgifter. Jag tar inte hem något i förskott, men styrelsearvodet trillade precis in på kontot vilket var över förväntan, samt en hel del övertid rimmar för goda möjligheter till lite större insättningar till pengamaskinerna.

Jag är mer taggad än någonsin att kämpa mot mina mål och det känns som jag mer och mer har satt upp ett stabilt system för att bygga upp en förmögenhet samtidigt som jag följer upp det på ett bra sätt. Kom ihåg att det vi väljer att fästa vårt fokus på tenderar att växa. Fokusera på din förmögenhet samt ekonomiska mål så ska du se att även dem växer!

Det är mycket som sker nu i december, inte minst för att lägga grunden för kommande år. På jobbet är det mycket som ska bli färdigt. Bokslut ska förberedas för firman med mera. Samtidigt så tycker jag det ska bli skönt att lägga detta fantastiska år till böckerna och ladda för ett nytt spännande år med nya möjligheter.

Jag är långt ifrån nöjd, även med mitt sparande och vet att jag kan mycket bättre vilket jag tror kommer visa sig i nästa års månadsrapporter.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *