Expanderar Firman

Publicerad 16 september, 2014

Den här månaden har verkligen fått fart på min inkomst eller hela mitt driv med för den delen. Tack för det frivid42 som är initiativtagaren till super spar september!

När man börjar fokusera på att sänka sina utgifter men även att öka sina inkomster så kommer man tillslut in i ett nytt typ av tänk, som gör att möjligheter ploppar upp lite var som helst. På något sätt ställer man in sitt filter genom vilket man ser världen, så att fler möjligheter blir synliga. Så tänk för övrigt på det, att fokusera på livets bra saker och inte negativa, för det du fokuserar på tenderar att bli en stor del av ditt liv!

Därför är det enda jag tänker på en härlig paradisö och kokosnöts drinkar med min tjej. 😉

Hur som helst så sysslar jag i min firma idag med webbutveckling och att skapa hemsidor som genererar passiv inkomst åt mig. Detta har jag hållit på med ett tag och i dagsläget ger detta ca 4000 – 8000 kr till företaget varje månad, helt passivt!

Nu har jag visserliggen lagt ner väldigt mycket tid på dessa projekt en gång i tiden, men de utgör nu en del av min pengamaskin som hela tiden ger passiv inkomst även om jag är på jobbet eller ligger på en strand i Thailand. Dessutom är programmering och företagande ett stort intresse hos mig, så detta är helt enkelt en hobby jag lyckas tjäna pengar på.

För att i framtiden kunna tjäna mer pengar passivt, och för att framförallt utveckla mig själv som person så har jag bestämt mig för att lära mig programmera appar till framförallt iPhones och iPads. Nu råkar det som sagt vara så att jag älskar att programmera och lära mig nya saker, men skulle jag dessutom tjäna en hacka på det så skadar ju inte det.

Till våren kommer jag läsa en distanskurs i just Apputveckling men så ivrig som jag är har jag redan köpt en bok och börjat lära mig. Ni får gärna hojta till om ni har några grymma app idéer ni skulle vilja utveckla framöver!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *