Energin tillbaka!

Publicerad 7 juni, 2015

Efter att ha arbetet rejält hårt de senaste veckorna med mycket övertid under hög press kände jag ett tag tecken på utarbetande. Att vara sliten är inget nytt och jag vet att det blir bra bara jag rider ut vågen. Nu när jag vaknade upp i morse kände jag att energin var tillbaka och jag är riktigt taggad för saker och ting igen.

Jag kommer vara noga med träningen framöver för jag vet hur viktig den är för balansen i mitt liv och att jag ska må bra. Både jag och tjejen kommer även jobba mycket framöver för att kunna spara maximalt de kommande månaderna.

En annan spännande sak som händer just nu är att jag kikar lite smått på fastiheter att investera. Det har jag egentligen gjort i bra många år och just för att vi bor i en liten håla så dyker det inte upp superspännande objekt allt för ofta. En portfölj med hyresfastigheter är verkligen något jag vill börja bygga på framöver. Framförallt för att kunna utnyttja hävstången från bankens pengar med tanke på att det går att låna billigt med en fastighet i botten jämfört med att låna till aktier. Och då snackar jag inte superlånet som Avanza för där kan du aldrig låna mer än 30% av innehavet. En fastighet kan du dunka in 10-15% själv och låna resten samtidigt som du får hela kakan själv som blir över.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *