Detta Lägger jag Pengar på

Publicerad 27 oktober, 2013

Nu har det snart gått en vecka sedan jag och sambo bestämde oss för att göra en satsning när det gäller att småhandla mindre, äta bättre. Med andra ord lägga mer pengar på mat samtidigt som vi äter bättre. I grund och botten handlar det om att ta med sig matlåda till arbetet för att slippa betala för lunch.

Kan redan tala om vilket otrolig skillnad detta kommer bli. I början på veckan storhandlade vi, efter att ha planerat alla veckans måltider. Gud så mycket enklare det blev att handla, samtidigt som vi inte köpte en massa onödiga saker vi inte behöver.

Vi har alla dagar utom en lagat mat, varav vi kunde äta matlådor som blivit över denna dag. För eftersom vi alltid gör storkok får vi en massa matlådor, så skulle det bli körigt med tid en dag är det bara att ta en matlåda den kvällen.

Jag älskar att resa

Det är väldigt sällan som jag shoppar eller köper prylar. Sådana saker tilltalar mig helt enkelt inte. Däremot så älskar jag att resa. På något sätt är det möjligheten att växa som person, träffa nya människor, se nya platser och bara koppla av som är så otroligt underbart. Samtidigt så älskar jag att flyga och vara på flygplatser.

I år har vi gjort en del resor. Dels har vi varit till England två vändor, något som var riktigt roligt. Den ena var en ren weekend till London, medan den andra var för att träffa vänner.

Utöver det har vi även rest lite i Sverige vilket varit väldigt roligt.

Kikar jag tillbaka på min budget och kassabok så är det framförallt resor som jag lägger undan en hel del för. Just för att det är något jag älskar att göra.

Nu i december planerar vi att åka till Thailand i två veckor. Jag har själv aldrig varit där så det ska bli riktigt spännande. Samtidigt som en två veckors semester kommer väldigt lägligt.

Här kommer det givetvis gå lite pengar. Men å andra sidan kommer min aktiebonus från jobbet nästa månad, så plus i resultatet ska vi allt kunna gå ändå.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *