Därför äger jag Starbucks

Publicerad 27 augusti, 2014

starbucks aktieJag kom nyligen hem från London efter en liten weekend där och återigen så har min tro på Starbucks stärkts efter att ha besökt några av deras Caféer. Inte nog med att deras kaffe är otroligt gott, det är även otroligt dyrt vilket är bra för oss aktieägare och trots priset så är det alltid kö på varenda Starbucks som jag besökt. Likadant var det i New York när jag var där tidigare i år.

Nu behöver ju inte en marknadsundersökning likt denna vara ett direkt tecken på köp, men detta tillsammans med starka kassaflöden och kraftig expansion gör att jag tycker detta bolag är otroligt spännande och intressant.

Det lite tråkiga med Starbucks är att aktien nästan aldrig är billig. Men som många berömda investerare så resonerar även jag att det är bättre att köpa ett bra bolag till ett ok pris, istället för ett ok bolag till ett bra pris.

Det har än så länge bara blivit ett köp i Starbucks men kommande insättningar som görs i KFn kommer förmodligen landa på Starbucks eller Bonheur.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *