Dags att bygga upp Likvider

Publicerad 28 oktober, 2013

Börsen är upp runt 19% i år. Det är en fantastisk utveckling. Samtidigt så har inte vinsterna hängt med i samma takt.

Nu återstår det att se hur Q4 levererar.

Jag ligger just nu väldigt tungt i aktier. Något som jag gör ganska ofta. Dels för att jag tycker det är roligt att investera i och följa bolag. Men även för att jag är villig att ta risk nu medan jag är ung.

Pengar kommer in varje månad som kan investeras ifall börsen faller tillbaka kraftigt.

De kommande månaderna kommer jag placera större delen av insättningarna i korta räntefonder, alternativt sparkonto+ hos Avanza. Jag vill verkligen inte sitta utan likvida medel ifall det skulle bli en sättning eller om det skulle uppstå köplägen i bolagen jag bevakar.

Eventuellt kommer jag öka lite i SSAB. Vi får se hur kursen utvecklas där framöver.

Hur gör du med insättningar framöver? Aktier eller Ränta?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *