Balans mellan jobb och privatliv

Publicerad 3 maj, 2015

Jag har nu arbetat lite drygt två veckor på min nya tjänst och samtidigt som jag aldrig jobbat så mycket som jag gör nu tidigare, så stomrtrivs jag. Varje dag är utmanande men jag känner verkligen hur jag lär mig nya saker hela tiden samtidigt som jag växer som person. Den här tjänsten är för mig både ett steg uppåt i karriären samtidigt som jag vet hur utvecklande det kommer vara och jag kommer bli bättre på många saker som jag har användning för även utanför arbetslivet.

Det har varit mycket att sätta sig in i och jag är en person som vill ha riktigt bra koll på saker och inte lämna något åt slumpen. Därför har det blivit en hel del övertid och det är ju även bra då det resulterar i mer pengar att investera framöver.

Samtidigt så har jag varit väldigt trött när jag kommit hem på kvällarna och ibland är man kanske inte det gladaste mot sin sambo. Men jag gör mitt absolut bästa och är medveten om detta. Om det är något jag lärt mig om mig själv så är det att jag behöver balans när det kommer till arbete och utveckling, relationer till nära och kära samt träning. Börjar jag slarva med någon del så kan det lätt leda till en ond spiral där jag blir nedstämd och tappar motivationen.

Som sagt så är jag medveten om detta och just nu får arbetet ta lite mer plats, just eftersom det tar lite tid att komma in i nya rutiner på ett nytt jobb.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *