Avslutar året med rekordsparande!

Publicerad 23 december, 2015

Idag trillande lönen in på kontot och som vanligt var jag snabb med att föra över minst hälften till pengamaskinerna på Avanza. Numera har jag redan innan löningsdagen sett över våra utgifter och vet exakt hur mycket som kan föras över och vad som behövs för diverse räkningar. Denna månad skickade jag över hela 26 000 kr vilket är rekord för en enskild månad om jag bortser från pengar som kommit in vid bil- och lägenhetsförsäljning. Jag känner att optimeringen av vår ekonomi nu på allvar börjar ta fart vilket känns helt otroligt bra. Nu gäller det att hålla i detta under 2016 och göra det till bästa sparåret någonsin!

Trots att 26 000 kr är rekord för min del så är det ändå med viss reservation. Väntar nämligen på intäkter i firman som sedan ska raka vägen in till pengamaskinerna. F-skatt och årets moms får dock avgöra hur mycket jag kan ta därifrån.

Kan även tillägga att jag köpte för ett jämt belopp hos samtliga innehav i min Pengamaskin Sverige. Väldigt mekaniskt och enkelt där jag struntar i om aktien kostar 50 öre mer eller mindre. Inga känslor utan bara att köpa rätt och slätt. Nu ser jag fram emot nästa års utdelningar och jag hoppas där på en rejält utdelningsfest hos pengamaskinerna.

 


2 thoughts on “Avslutar året med rekordsparande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *