Att rensa ut förråden

Publicerad 23 januari, 2015

Det här med att rensa ut sina förråd och förvaringsplatser på saker vi inte längre använder är så mycket mer givande än vad jag först hade trott. En stor bonus är givetvis att vi får in en massa extra pengar som inte är bokförda någonstans. Men sen finns det en ännu större vinst i min mening, just att vi minskar oredan i hemmet i frigör yra, något som även minskar stress kan jag lova!

Något som också är väldigt roligt är att det inte bara är jag som håller på med detta utan även min sambo är i full gång med att sälja/ge bort kläder och skor som aldrig används. Dubbelt upp med andra ord.

Idag trillade lönen in och som jag skrivit tidigare så kommer jag avvakta med insättningar till Avanza tills det att jag ser att alla utgifter bli betalda. Är som sagt en hel del extra utgifter denna månad, men med hjälp av lite försäljningar ska jag kunna nettospara även denna månad.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *