Arbetar för fullt

Publicerad 15 juni, 2015

Då har jag precis avverkat första dagen i Norge med utlandsarbete. Det ser ut att bli mycket jobb denna vecka och idag brände vi av 12 timmar i ett svep. Jag är inte den som är rädd för att jobba, framförallt inte när jag tänker på den fina lön detta kommer ge tillsammans med ett härligt traktamente som i Norge ligger på över 1000 lappen om dagen.

På samma gång så backar börserna än mer och även om det är lite tråkigt att se totalvärdet på depåerna sjunka, så väger den positiva känslan över när jag vet att mina kommande köp i utdelande aktier blir billigare! Det känns så himla skönt att ha den inställning, då blir inte börsfallen lika känslomässigt jobbiga.

Jag hade ju även lite funderingar på hur det skulle bli med matkostnader och så då det generellt är dyrare att leva här än hemma i Sverige. Idag är jag dock nöjd över att ha ätit en redig frukost på hotellet som är ”gratis”. Sedan köpte vi lunch på stället där jag arbetade för 55 norska vilket får anses billigt. Kvällen blev sedan MC Donalds som hamnade på 75 Norska. Så jag är helt klart nöjd med att inte ha spenderat så mycket.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *