203 Web Group lanserar myTaste app

Publicerad 20 november, 2014

Då var det äntligen dags för 203 Web Group att släppa sin mobilapp för myTaste. Jag laddade ner den på en gång och måste säga att jag är riktigt imponerad än så länge. Gränssnittet är riktigt snyggt och detta kommer vad jag tror öppna helt nya dörrar när det kommer till annonsering för myTaste.

Precis som jag förutspådde tidigare så verkar marknaden ha tagit emot appen väl och aktien har i skrivandets stund stigit med över 12%. Den tackar vi för.

Men det som är än mer intressant är vad som nu kommer ske när de väl har en mobil lösning utrullad. Som vi vet sen tidigare så kommer över hälften av all trafik till myTaste via mobila plattformar. Tidigare har de haft väldigt låg konvertering från denna trafik vilket det nu med all sannolikhet blir ändring på. Jag tror därför att detta kan vara en stark katalysator för medlemstillväxten, något vi förhoppningsvis kommer se i Q4 rapporten i början på 2015.

Nu släppte de appen 1,5 månad senare än planerat, men med tanke på hur välgjord den verkar vara så tycker jag detta inte spelar någon roll i det långa loppet. Roligt med lite positiva nyheter helt klart!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *